Блогът на ТАНГРА

ное 23

Екстракторни рамена за дим при заваряване Nederman

  • ноември 23, 2015
Екстракторни рамена за дим при заваряване Nederman

extraction_armsЕкстракторните рамена за отвеждане на заваръчен дим са едно от най-ефективните решения за премахване на газовете от работната зона. Продължителното вдишването на заваръчни газове може да причини заболяване от рак или други сериозни здравословни проблеми. Фирма ТАНГРА може да Ви предложи решение за подобряване на работната среда и оръжие за борба с заваръчният дим. Така, Вие ще предпазите Вашите служители и ще пестите пари за разходи за здравеопазване.

Екстракторните рамена Nederman са идеалното решение за извличане на заваръчен дим, пари и прах от затворени работни помещения. Патентованият дизайн и функционалност на рамената осигурява оптимално улавяне на пушек и прах. Всяко от екстракторните рамена Nederman завършва с дюза, която спомага за по-добро улавяне на дим от работната зона. На дюзата могат да се интегрират бутони за осветление и пускане/спиране на смукателният вентилатор. Шарнирът интегриран във всяко рамо позволява въртене на 3600. Това прави екстракторните рамена много гъвкави и лесни за позициониране.

Екстракторни рамена за отвеждане на дим от заваряване: 

„Стандартно заваръчно рамо” „Каросерийно заваръчно рамо”
 standardArm  illustrated bodywork extraction arm with car
 Проектирани са за работа в среда с газове, изпарения или неексплозивен прах. За висок дебит и умерена температура.  Специално предназначени за извличане на заваръчни газове, прах и боя от изпарения при работа по каросерийни ремонти.
 “Люлеещо рамо Swing SA-GW”  „Баланситано рамо за висок вакуум”  „Екстракторни рамена върху въздуховодеща релса”
Swing_arm_with_wire_frame_unit balanced-arm armOnRail
 Тези рамена за висок вакуум предлагат максимално удобство при работа с големи и отдалечени детайли.  Проектирани за работа в среди с газове, изпарения и не взривоопасен прах. Подходящи са за ограничени работни пространства.  Релсовите екстракторни рамена са проектирани за големи работни пространства и възможност за свързване на няколко рамена в една релса.
 “Екстракторно рамо Original”  „NEX MD екстракторно рамо за отвеждане на пушек и прах”  „NEX HD заваръчно рамо за тежки условия”
extraction_arm_original  Nex_md  nederman-arms-onsite
 Рамената Original са лесно и евтино решение за отвеждане на уловеният дим при заваряване, както и прах от работната среда.  Тези екстракторни рамена са специално проектирани за работа в среди с много тежък дип, изпарения или не взривоопасен прах.  Тези екстаркторни рамена са иеални за аспирация на пушек и прах при тежки заваръчни процеси, където има необходимост голям дебит на засмукване.

 

Видео:

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75