Блогът на ТАНГРА

ное 5

Фирма „ТАНГРА” обнови изцяло визията на уеб сайта за котли на пелети – www.PelletBoilers.BG

  • ноември 5, 2012

Котли на Пелети - ТАНГРАСайтът на фирма „ТАНГРА”, за да представи котлите на пелети, PelletBoilers.BG бе напълно обновен.

Освен дизайна на сайта, който е изчистен и издържан в съгласие с корпоративните цветове на фирмата, структурата му е улеснена, за да бъде по-лесно на потребителя да стигне до желания от него продукт. Новите функционални възможности на сайта дават едно ново усещане на потребителя. Лекото и удобно за работа меню е разположено по подходящ начин с интересни анимирани ефекти. Галерията предлага удобен начин да се разгледат различните продукти и цели инсталации.

В тази версия на уебсайта PelletBoilers.BG е направена секция Новини за интересни материали и статии. Много удобно в долната част на сайта са направени линкове към страниците в социалните мрежи, но по-интересния е линкът към канала на PelletBoilers.BG в You Tube. Там потребителите могат да видят различни интересни видеоматериали.

Когато разглеждате долната част на сайта се появява стрелка, която удобно ще ви помогне да се придвижите обратно в горната част.

Новият PelletBoilers.BG е удобно място за избор на пелетни котли, системи за отопление на биомаса и всякаква допълнителна информация. От „ТАНГРА” обещаха още нова и полезна информация да бъде публикувана на сайта, както и скоро да покажат нов котел за пелети, с по-голяма мощност.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75