Новините на Тангра

сеп 23
  • септември 23, 2013

Infra Red лъчисти отоплители S&P,
подходящи за заведения и външни тераси

Удължете сезонното използване на Вашите външни маси, увеличете капацитета на Вашето заведение и комфорта на Вашите клиенти!!!

Използването на инфрачервените лъчисти отоплители спомагат да не губите Вашите клиенти, въпреки забраната за пушене на закрито!

Подходящо решение за кафенета, ресторанти, барове, градини и външни тераси! 

   Инфрачервените лъчисти отоплители на S&P, са предназначени за отопление и създаване на комфорт в открити (заградени) пространства, заведения, тераси или мокри помещения (серията IR). Отделената топлина е фокусирана върху хората и твърдите предмети, които са в сферата на въздействие на инфрачервените лъчи. 

   Богатата гама отоплители включва:

   – IR 120 – 600W / 1200W – отоплител, подходящ за баня. Две степени на регулиране. Влагозащита IP 24.
IR 150 – 750W / 1500W – отоплител, подходящ за баня  или малко помещение. Две степени на регулиране. Влагозащита IP 24.

   – HE 1800 – 1800W – отоплител подходящ за заведения, тераси или открити (заградени) пространства. Защита от прах и влага IP 44. Дистанционно управление.
HE 2400 – 1200W / 2400W – отоплител подходящ за заведения, тераси или открити (заградени) пространства. Две степени на регулиране. Защита от прах и влага IP 44. Дистанционно управление.

   – HE 3-2000 – 650W / 1300W / 2000W – отоплител за монтаж на чадър, подходящ за заведения, тераси. Три степени на регулиране. Защита от прах и влага IP 34.

    

 

 

Техническа информация и брошури за инфраред лъчисти отоплители за баня – моля, натиснете „тук“

Техническа информация и брошури за инфраред лъчисти отоплители за заведения и тераси – моля, натиснете „тук“

 

 

 

 „През зимния сезон, когато е забранено пушенето  вътре, трябваше да осигурим комфорт на нашите клиенти, излизащи да пушат отвън. Това бе и причината, да закупим от ТАНГРА, лъчистите отоплители, и да ги инсталираме пред заведението ни. Сега всички, които излизат за цигара навън, не чувстват студа. Също успяхме и да удължим използването на местата в лятната ни градина.“  

Димитър Младeнов,
управител на ресторант Лъки.

 

 

 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75