Новините на Тангра

мар 16
  • март 16, 2021

Нов ъпдейт на селекционния софтуер за климатични и вентилационни камери TANGRA AHU Modular

 

В началото на 2018г. ТАНГРА пусна селекционен софтуер за избор и конструиране на въздухообработващи централи. Софтуерът е разработен за инженери и ОВК специалисти и позволява изборът на компоненти в съоръжението спрямо техните енергийни характеристики и цена. Също така, след селектиране на конкретна вентилационна камера, всеки специалист би могъл да си експортира чертежи в DWG (AutoCad), шумови характеристики и технически паспорт на съоръжението. Екипът на ТАНГРА публикува ежегодни ъпдейти на софтуера, за да може всеки специалист да ползва най-актуалните компоненти и съоръжения.

 

Софтуерът за климатичтите и вентилационни камери TANGRA AHU Modular е напълно безплатен и всеки може да го свали от сайта на дружеството на адрес: https://tangra.itws.eu/za-svalyane/software/

 

В средата на месец март 2021г., излезе новият ъпдейт на селекционният софтуер TANGRA AHU Modular. Имам въведени нови или подобрени характеристики на вече съществуващи компоненти като отоплителни  и охладителни секции, енергоспестяващи рекуператори, центробежни вентилатори и други.

 

За повече информация и техническа помощ: info@tangra.bg или на телефон 0700 70 555 . 

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75