Новините на Тангра

юни 17

„ТАНГРА” и “Hitachi Air Conditioning” предоставят софтуер за избор на климатична техника Hitachi

  • юни 17, 2013

Екипът на фирма „ТАНГРА” отново иска да бъде в помощ на своите колеги проектанти и инсталатори на климатично оборудване. По тази причина, заедно с нашите партньори от Hitachi Air conditioning Europe SAS, предоставяме на нашите колеги безплатните програми за избор на климатична техника Hitachi Hi-ToolKit. Както цялата гама продукти, софтуера за селекция на климатична техника е разделен на три програми: За дома, За търговски сгради и За индустрията.

Hi-ToolKit for Home е софтуер, разработен специално от Hitachi за избор и проектиране на индивидуално отопление за апартаменти и еднофамилни къщи. Освен избор на термопомпа за битови нужди, Hitachi Yutaki, софтуера предоставя и пълните технически данни на термопомпата, както и хидравлична схема.

Hi-ToolKit for Business е софтуер, разработен специално от Hitachi за колеги и специалисти ОВиК, използван за избор и проектиране на инсталации на търговски сгради с отопление и климатизация. В само 6 стъпки, новият софтуер Hi-ToolKit for Business, позволява избор и проектиране на цялостна инсталация от системите на Hitachi VRF Utopia, VRF SET FREE, както и MonoZone и MultiZone. Софтуерът предоставя селекцията на продуктите в обекта, диаграми за охлаждане и отопление, електрически схеми, обяснителни записки и количествена сметка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi-ToolKit for Industry е софтуер, разработен специално от Hitachi за колеги и специалисти ОВиК, използвайки го проектирането и избора на термопомпи и чилъри се случва много лесно. Гамата водоохлаждащи и отопляващи агрегати Hitachi Samurai обхващат от 106kW до 1280kW охладителна/отоплителна мощност за търговски и индустриални сгради.

Ще се радваме, ако софтуера бъде полезен на колеги проектанти и инсталатори на климатична и вентилационна техника.

При трудност с регистрация и ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас на 02/925 13 25 или на sales@tangra.bg.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75