Новините на Тангра

юли 8

ТАНГРА с нов представител във Великобритания – PS HVAC LTD

  • юли 8, 2020

В тези трудни времена, когато SARS-CoV-2 (Covid-19) затруднява свободното предвижване на хора, ТАНГРА създава нови партньорства, за да разшири експорта на дружеството.

В началото на месец юли  2020г., ТАНГРА – АВ ООД и PS HVAC LTD, Великобритания, сключиха споразумение за представителство. Опитът и мотивацията на екипа на PS HVAC Ltd ще спомогнат за разширяване експорта и интернационализацията на TANGRA в Обединеното кралство.

Хората във Великобритания добре осъзнават необходимостта от вентилация с рекуперация на енергия. Агрегатите за обработка на въздух с възстановяване на топлина и вграден термопомпен агрегат, както и всички продукти за високоефективна енерговъзстановяваща вентилация ще бъдат част от решенията, предлагани от PS HVAC Ltd. Дружеството разполага с 15 висококвалифицирани специалисти готови да предложат най-добрите технически и търговски съвети, както и да осигурят при желание монтаж и сервиз на вентилационното оборудване, произведено от фирма ТАНГРА.

ТАНГРА има повече от 30 години опит във вентилацията, отоплението и климатизацията. Производствена, научноизследователска и развойна дейност, ОВК лаборатория и администрацията на дружеството са разположени на повече от 8000кв. м. Въздухообработващите и енерговъзстановяващи продукти на TANGRA са сертифицирани от Eurovent и TUV Rheinland.

PS HVAC Ltd. ще представи през тази година на своите партньори гамите от въздухообработващи продукти на TANGRA:

       Климатични и вентилационни камери TANGRA AHU
* Eurovent и TÜV сертифицирани

       Енерговъзстановяваща вентилация TANGRA EVB HiE
* Дебит от 150 до 6400m3/h и ефективност 79% ÷ 88%
*
Опция за допълнителен термичен бокс – Вода или Директно изпарение
* AAHE Eurovent
сертифицирани

        Енерговъзстановяваща вентилация TANGRA EVB ROT
*
Дебит от 1000 до 6400m3/h и ефективност 75% ÷ 88%
*
Опция за допълнителен термичен бокс – Вода или Директно изпарение
* AARE Eurovent
сертифицирани

       Въздухоотоплители и охладители, подови конвектори TANGRA
* TÜV
сертифицирани

       Вентилационни решетки и дифузори TANGRA

       Центробежни вентилатори TANGRA

През месец юли, екип на PS HVAC Ltd. ще премине през търговски и технически обучения на TANGRA, за да може да предложи на своите партньори най-добрите решения. Част от обученията ще се извършат онлайн, за да може специалистите на PS HVAC Ltd. да не пътуват от Великобритания до България и да спазим противоепидемичните мерки.

сн. Станислав Бранков, управител „PS HVAC“ Ltd. и
Иван Армянов, търговски управител „ТАНГРА – АВ“ ООД

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75