Новините на Тангра

май 26

Високоефективна регенеративна енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB ROT

  • май 26, 2020

Високоефективни енерговъзстановяващи блокове ТАНГРА

Високоефективна енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB ROT

В началото на месец февруари 2020 година, Ви представихме обновения каталог на високоефективните енерговъзстановяващи блокове TANGRA EVB HiE с пластинчат топлообменник TANGRA REC HiEПрез месец май, бихме искали да Ви представим и обновената гама TANGRA EVB ROT оборудвани с ротационни регетеративни топлообменници.

В брошурата са представени 6 модела TANGRA EVB ROT, като моделите могат да бъдат изпълнени в решение моноблок или сплит, за да бъде улеснен транспорт и монтаж на обекта. Конструкцията се изпълнява в два модела – ST 25 (25мм) и ST 50 (50мм) и е сертифицирана от Eurovent, съгласно EN DIN 1886.

Дебита на обработван въздух обхваща от 950 до 6500м3/ч. Всички модели в гамата са с вграден ротационен регенеративен топлообменник с ефективност над 75% (съгласно EN 308), отговарят на изискванията на ErP Директивата и Регламент 1253/2014. Ротационните регенеративни топлообменници са сертифицирани от Eurovent, а въздушните филтри, вграждани в системите отговарят както на EN 779, така и на новият стандарт ISO16890 и благодарение на увеличената филтърна повърхност се характеризират с по-висока ефективност и по-ниско съпротивление. Вгражданите вентилатори за центробежни с електронно-комутирани ЕС двигатели, с клас на ефективност IE5 и вграден Modbus комуникация.

Енерговъзстановяващите блокове могат да бъдат окомплектовани с допълнителен термичен бокс за комфортно отопление или охлаждане, като секциите за отопление могат да бъдат водни и електрически, а охладителните, освен водни могат да използват охладителен агент (фреон) R-410A за работа с VRF система. За да подсигури плътно затваряне на системата, към всяко съоръжение, фирма ТАНГРА, предлага и подвижни жалузийни решетки с моторни задвижки, отговарящи на EN1751.

 

За повече информация, можете да разгледате техническият каталог тук: TANGRA EVB ROT

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75