Блогът на ТАНГРА

ное 14

Нови възможности за разплащане в офисите на фирма „ТАНГРА“

  • ноември 14, 2014
Нови възможности за разплащане в офисите на фирма „ТАНГРА“

Уважаеми колеги и партньори,

От месец септември в магазина на фирма ТАНГРА в гр. София има ПОС-терминал за разплащания с дебитни и кредитни карти. Освен познатите методи за разплащане – в брой и чрез банков превод, партньорите на фирма ТАНГРА, вече ще имат още една възможност и ,надяваме се, улеснение при разплащането. ПОС терминалът позволява плащания с най-популярните кредитни и дебитни карти: Visa, Visa Electron, V PAY, Master Card, Maestro, Borika. Предимствата на този тип разплащания за клиентите са очевидни – не е необходимо носенето на пари в брой, премахва се възможността за грешка при броене на парите, отпадат рисковете за получаване на скъсани или фалшиви банкноти.

В рамките на следващите месеци и в останалите търговски обекти на фирма ТАНГРА, в гр. Варна и гр. Бургас, ще бъде достъпно разплащането с кредитна или дебитна карта.

Освен разплащането с кредитни и дебитни карти, от началото на 2014г. фирма ТАНГРА предлага възможността за покупка на разсрочено плащане на продуктите за вентилация, климатизация и отопление. Партньор на фирмата и в това направление е Райфайзен Банк.

банкови карти

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75