Блогът на ТАНГРА

ное 21

Nu 10, dar 12 motive pentru a alege camere climatice TANGRA AHU

 • ноември 21, 2018
Nu 10, dar 12 motive pentru a alege camere climatice TANGRA AHU
 1. Camere modulare standard cu debit de 3500m3/h la 70 000m3/h.

Camerele de climatizare TANGRA AHU sunt fabricate ca camere standard de ventilatie cu debite de aer intre 3500m3/h si 70 000m3/h. modulele camerelor climaterice pot fi construite astfel incat sa se asigure spatiu, de marime optima si conservarea randamentului ridicat. Instalarea şi punerea in functiune uşoara sunt garantate de experti in domeniul ingineriei si soluţiilor HVAC personalizate.

Графично представяне на климатичните камери ТАНГРА с дебит на обработван въздух и скорост в светлото сечение

 1. 4 diferite tipuri de constructii, precum si diferite clase de punere in aplicare igienica.

Constructia se bazeaza pe profile de aluminiu specializate si unghiuri. Panourile sunt duble (tip sandwich) cu izolatie termica si fonica integrata de lana minerala cu densitate 65 kg/m3. Suprafaţa exterioara si interioara a panourilor sunt fabricate din otel zincat la cald, acoperite cu strat din vopsea polimera pudra.

Structurile camerelor climaterice TANGRA AHU sunt doua tipuri de performante standard (panouri St25 – 25mm si St50 – 50 mm. panouri), precum si 2 tipuri de performanta igienica – panouri HYG40 – 40 mm si Hyg60 – 60 mm. Panouri. Camerele climaterice Higennite TANGRA AHU HYG acopera cele 3 clase de standard din 1946-4 (I A, I B si II).

 rama_cropped Hyg_ProfOperation-3

 1. Diferite optiuni pentru punctele de caldura si de recuperare a energiei.

TANGRA are mai mult de 25 de ani de experienta in productia de recuperare de caldura, care este avantajul nostru competitiv. Unitatile de manipulare a aerului TANGRA AHU permit diferite selecti de recuperare termica corespunzatoare nevoilor proiectului si permitand economii maxime de energie. Incorporarea de recuperare de caldura in sistemele de manipulare a aerului, nu numai ca reduce costurile de exploatare, dar, de asemenea, reduce emisiile si amprenta de carbon a cladirilor si ultima, dar nu in ultimul rand ajuta la protejarea planetei pe care vom lasa la copiii nostri. In camerelor climaterice TANGRA AHU se folosesc rotile rotative de recuperare, schimbatoare de caldura. Eficienta energiei termice recuperate ar putea fi intre 45% pana la 88%. 

 RAC_CroppedREC-AL-All-CroppedREC HIE ALL ROT_Cropped

 1. Unitati hibride de manipulare a aerului TANGRA AHU DX cu recuperare termica in doua etape si recuperarea a pana la 100% din energia reziduala.

Unitatile de manipulare a aerului TANGRA permit selectarea sectiunea de evaporare directa DX. TANGRA AHU DX se produc in doua versiuni pentru a garanta cea mai mare eficienta, acoperind nevoile proiectelor si combinand inteligenta incalzire/racire a aerului. Compresoarele incorporate in unitati sunt DC Digital Scroll Inverter, care permite functionarea lina si reglarea inteligenta a capacitatii necesare. Eficienta de energie anuala extrem de ridicata este primita ca urmare a recuperarii caldurii in doua etape. Usor de punere in functiune din cauza 100% testare in fabrica. Gama de unitati de manipulare a aerului TANGRA AHU DX include doua versiuni Monoblock-TANGRA AHU DX-M cu scop general si TANGRA AHU DX-M pool pentru piscine, precum si doua „Split“ modificari-TANGRA AHU DX-S VRF cu unitate in aer liber VRF/VRV si TANGRA AHU DX-S GHP cu unitate exterioara pe gaz natural.

AHU DEX M

 1. Administreaza TANGRA SmartAHU (BMS, Internet control, Co2 / rh, etc.)

Aerul conditionat si sistemele de ventilatie sunt rareori folosite pentru putere maxima. Optimizarea costurilor energetice poate fi realizata prin gestionarea corespunzatoare a fluxului de aer si a parametrilor de microclimat. Camerele de ventilatie si climatizare TANGRA AHU sunt echipate cu un sistem integrat de control inteligent. Controlul se bazeaza pe un controler PLC, care ofera nenumarate solutii pentru configurarea sistemului. Programul TANGRA Smart control este potrivit pentru mici unitati de economisire a energiei, precum si pentru camere complexe de climatizare. Tablourile electrice TANGRA Smart control respecta directivele UE (MD, EMC si LVD) si marcajul CE.

TANGRA Smart AHU gestioneaza

 • Controlul vitezei ventilatorului (Manual / Automat / Timer)
 • By-pass automat
 • Protectie la inghet
 • Control unitate de incalzire/racire
 • Vizualizare intrari/iesiri de temperatura
 • Vizualizare de eficienta energetica şi economisire a energiei
 • Semnalizare pentru filtre murdare
 • Eroare si semnalizare alarma
 • Control sistem conform optiunilor de CO2 / rH / COV

Optiuni de automatizare a cladirilor BMS
• Modbus RTU RS 485.
• Modbus TCP / IP
• 
Acces de la distanţa prin intermediul software-ului VPN (Internet)

Tablet_Smartphone_control-2 Control_System-2

 1. Posibilitatea de a gasi solutii la cererea clientului („soluţii personalizate“, Camere de climatizare):

Compania Tangra produce atat camere standard de ventilatie si aer conditionat, precum si cerintele clientilor si partenerilor nostri. Echipa de inalta calificare este responsabila pentru cercetarea dorintelor si cerintelor proiectului, dezvoltarea si proiectarea echipamentului, productia, instalarea si punerea in functiune. Acest tip de solutie este cu investitii de capital mai mare, dar efectueaza 100% din cerintele clientului si a obiectului. Acestea sunt foarte potrivite pentru remnot sau inlocuirea sistemelor existente in cladiri vechi sau construirea de noi instalatii specializate. Echipa companiei Tangra garanteaza eficienta acestui tip de solutii si are experienta mare in solutiile unice şi in camerele climatice.

 1. Software de selectie gratuit

Straduindu-se sa optimizeze activitatea de proectanti, ingineri si specialisti HVAC, echipa companiei Tangra a dezvoltat, implementat si ofera software-ul liber de selectie pentru camere de climatizare şi de recuperare-aer. Software-ul de selectie este caracterizat prin interfata user-friendly şi capacitatea de a lucra in mai multe limbi, a crea proiecte si selectii rapide, prezentarea facilitatea selectata in paşaport tehnice si h-x diagrama de Moliere, export in PDF/DWG, Imprimati toate elementele şi secţiunile selectate de utilizator. Software-ul poate fi descarcat de pe site-ul Tangrahttp://www.tangra.bg/tools_BG.html

Soft_2 dwg hx

 1. Solutii Plug & Play, care sunt testate in fabrica

Camere climaterice TANGRA AHU sunt oferite ca o solutie Plug & Play cu sistem de control incorporat, astfel incat sa faciliteze activitatea de investitori, designeri şi instalatori de echipamente HVAC. Dupa efectuarea montajului mecanic si legarea la reteaua electrica, instalatorul trebuie doar sa porneasca camera de climatizare de la sistemul de control.

100% din camerele de climatizare fabricate sunt testate in fabrica inainte de a fi livrate. Acest lucru garanteaza satisfactia clientilor si certitudinea ca rezultatele dorite si parametrii de microclimat sunt atinse! „Noi credem ca clientul satisfacut este cea mai buna reclama“

 1. Producator european dovedit, oferind productie, furnizare, instalare, service si intretinere, precum si traininguri de intstalatori sau personal de intretinere.

Compania Tangra este o companie de familie, restaurata de Dipl. eng. Armyanov in 1989. Tatal sau a avut o companie de vanzari si de productie la sfarsitul anilor 1930. Dupa cel de-al doilea razboi mondial compania a fost naţionalizata si afacerea privata a fost interzisa in Bulgaria pana la 1989.

Astazi, compania este specializata in domeniul de ventilatie, aer conditionat si echipamente de incalzire si inginerie. In portofoliul companiei exista un birou specializat pentru proiectarea sistemelor HVAC si eficienta energetica, intreprinderea producatoare cu suprafata totala de 5000 mp., laborator HVAC si 3 centre de comert si consultanta. Tangra este un producator dovedit de echipamente HVAC cu mai mult de 29 de ani experienta si export in mai mult de 15 tari din Europa.

Compania Tangra ofera partenerilor sai, in plus fata de echipamente de inalta calitate, inginerie completa, asamblare sef sau performanta generala a unui obiect, training-ul de instalatori si personalul de intretinere a sistemelor HVAC. Din 2015. TANGRA HVAC Academia efectueaza cursuri regulate de specialisti din Bulgaria si parteneri in Europa.

  Tangra-building-3 BIF_2017_DSC_4015_web4

 1. Camerele de climatizare TANGRA AHU respecta toate reglementarile si standardele (ErP 2018, Regulamentul 1253/2014, Directiva 2009/125/UE)
  Toate produsele Tangra sunt fabricate conform directivile europene, regulamentelor si legilor aplicabile. Camerele de ventilatie si aer conditionat TANGRA AHU sunt testate și marcate cu „CE“ in conformitate cu directiva 2006/42/EC. Cadrul european de reglementare si directiva privind proiectarea ecologica sunt respectate in mod strict in productia camerelor de climatizare TANGRA AHU. Toate componeniti electrice din camere sunt cerute de 2009 directiva 125, iar facilitatile generale sunt conform cu regulamentul 1253/2014 si EBPD.

.

Backup_of_house-logo111 CE logo nagradi-2 Stiker EU ENERG

 1. Potrivit pentru instalarea in cladiri efectuate prin standarde BREEAM, LEED, EDGE.
  Pe baza expertizei si satisfacerii dorintelor clientilor nostri, in camerele de climatizare si ventilatie TANGRA AHU se folosesc componente extrem de performante si de economisire a energiei, astfel incat evaluarea generala a clasei de eficienta energetica a echipamentul sa fie cat mai mare posibil. Acest lucru face ca sistemele de productie ale companiei Tangra, potrivite pentru instalarea сn cladiri cu rating de performanta energetica BREEAM, LEED, EDGE si altele. Echipa companiei a efectuat astfel de proiecte si are bogata experienta in obtinerea de rezultate bune in BREEAM si LEED.

Breeam leed_logo logo-both-new-ifc

 1. Certificat de TUV Rheinland & Eurovent.

In toate activitatile de Tangra este implementat sistemul de management al calitatii ISO9001:2015 si sistemul de management de mediu ISO14001. In plus, camerele de aer conditionat si ventilatie TANGRA AHU sunt testate si certificate de catre TUV Rheinland pe standardele BDS EN 1886 si BDS EN 13053. Camerele igienice de climatizare sunt testate si in conformitate cu standardele pentru camere curate VDI 6022 si facilitati de spital din 1946-4.

Sistemele centralizate de ventilatie TANGRA AHU respecta toate recomandarile Asociatiei germane RLT.

In 2018. camerele climaterice TANGRA AHU au fost testate si certificate de Eurovent. Acest lucru face TANGRA primul si singurul producator bulgar certificat de camere de aer conditionat.

.

eurovent tuv-hyg

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75