Блогът на ТАНГРА

май 1

Представяне на новия ни технически каталог!

  • май 1, 2011

На 28.04.2011 г. в зала 8 на НДК се състоя представяне на новия ни Технически Каталог ТАНГРА 2011.  Колеги и приятели се запознаха с новостите в нашето производство какво и с част от новите продукти на нашите чуждестранни партньори. Особено внимание бе обърнато на качеството на въздуха и икономията на енергия във вентилационни и климатични инсталации, теми набиращи все по-голяма популярност у нас в днешно време.

Интересна точка в презентацията беше представянето на двете нови online програми за избор на рекуперативни топлообменници и избор на енерговъзстановяващи блокове, разработени специално за нашите съоръжения.  И двете приложения са вече достъпни на нашия официален сайт www.tangra.bg.

На финала на нашата презентация инж. Пламен Желязков представи и разказа за нашия най-нов продукт – котел на пелети, предлаган в две разновидности TANGRA HP Aero 25 и HP Aero 35 с мощност съответно 25 и 35 kW.

След това презентаторското място зае нашият специален гост Тициано Зардо, търговски директор на италианската фирма „Tonon Forty“. Краткото му представяне ни даде обща представа за продуктите на фирмата. Акцентът в презентацията обаче бяха термопомпените агрегати използващи геотермална енергия и по-специално модела Mamy, който е на пазара от по-малко от година.

Разбира се, бяхме предвидили и малко време за въпроси.

Презентацията завърши, както си му е редът, с коктейл, на който разменихме мнения и впечатления от видяното и чутото до момента.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75