Блогът на ТАНГРА

окт 11

Решения за заведения

  • октомври 11, 2012
Решения за заведения

Четири месеца след приемането на измененията в закона за здравеопазването, забраняващи тютюнопушенето в закрити обществени места, темата все още е актуална. Недоволни имаше както сред пушачите, така и сред собствениците на заведения. Разбира се, за последните комфорта и уюта на клиентите им е на първо място.

Предстоящата зима е повод собствениците на заведения да се запитат дали няма да има отлив на клиенти в студените месеци, щом в заведението не се пуши. В търсене на компромисен вариант – да не загубите клиентите си и да им осигурите комфорт, открихме подходящо, евтино и удобно решение – инфраред отоплители.

Основно предимство на инфрачервеното отопление е, че топлината се предава директно върху хората и предметите около тях, без да се загрява въздуха. Така няма загуби в околната среда, като при въздушното отопление.

Моделите HE-1800 и HE-2400:

Моделите HE-1800 и HE-2400 са съответно с един и два нагревателя. Подходящи са за открити площи, зимни градини, тераси или за локално отопление в големи производствени халета. HE-2400 позволява регулиране на мощността на две степенни, в зависимост от моментните нужди.

Те могат да бъдат монтирани лесно и бързо, посредством подвижна стойка, за стена или таван, на безопасна височина. Чупещото рамо позволява насочване на топлинния поток. Устройствата могат да се задействат както ръчно, така и с дистанционно управление.

Друго интересно решение е модела HE3-2000:

Този инфрачервен нагревател се монтира под чадър или на подходяща стойка. Излъчваната топлина се разпространява директно надолу, няма възможност за регулиране на посоката на топлинния поток. Поставен под чадър, уредът се сгъва автоматично при затваряне на чадъра. Моделът е с 3-степенно регулиране.

„През зимният сезон, когато е забранено пушенето  вътре, трябваше да осигурим комфорт на нашите клиенти, излизащи да пушат отвън. Това бе и причината, да закупим от ТАНГРА, лъчистите отоплители, и да ги инсталираме пред заведението ни. Сега всички, които излизат за цигара навън, не чувстват студа. Също успяхме и да удължим използването на местата в лятната ни градина.“

Димитър Младeнов,
управител на ресторант Лъки.

Повече информация можете да намерите тук!

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75