Блогът на ТАНГРА

мар 24

Специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

  • март 24, 2015
Специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

На 26 март 2014г., в ресторат „Друзья” ще се състои специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”.

Събитието е насочено към фасилити мениджъри, технически директори на сгради, фасилити компании, както и собственици на сгради.

Заедно с екипа на фирма ТАНГРА ще могат да обсъдят възможните енергийни спестявания, чрез системите за ОВиК. Екипът на ТАНГРА е подготвил да представи и добри практики, чрез изпълнени обекти.

покана за енергиен одит

Програмата на събитието ще бъде:

  • Енергийна ефективност в системите за вентилация, климатизация и отопление.
  • Енергиен одит и технико-икономически анализ.
  • Финансиране.
  • Добри примери.
  • Дискусия.

Събитието се организира, заедно със списание Фасилитис.

Тази поредица от срещи, свързани с енергийна ефективност в системите за вентилация, климатизация и отопление се провеждат за четвърта поредна година от фирма ТАНГРА. През 2012г. бе дадено началото с представянето на „Отоплението с пелети“. Тогава бе показана пълната гама битови котли TANGRA CL/HP, а също и котелът TANGRA CL80 (40÷80kW). През 2013 година на събитието „Високоефективната енергоспестяваща вентилация“ фирма ТАНГРА събра колеги от Камарата на Архитектите в България (КАБ) и Камарата на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП). Освен презентацията на високоефективната енергоспестяваща вентилация, бяха засегнати и проблемите, пред които архитекти и инженери са изправени при съвместната си работа за изпълнение на по-качествени и по-енергоефективни проекти. През изминалата, 2014г. , фирма „ТАНГРА” събра инженери и специалисти в областта на отоплителна и вентилационна техника. Тогава бяха представени законовите инструменти за изграждане на принудителна вентилация, гамата сертифицирани климатични камери TANGRA AHU, както и съвременните системи за енергоспестяващи вентилацоинни системи.

Събитието е безплатно за участниците, но се изисква предварителна регистрация.
Краен срок за регистрация 25.03.2015
Ще се радваме да посрещнем Вас и/или Ваш представител.
NB: Адресът на ресторант Друзья е ул. Шипка 34 до Руския културен център в София. Ресторантът разполага със собствен паркинг.

Национален сервизен телефон:
0887 73 73 75